Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@22:24:40 GMT

کلاهبرداری افراد مسلح از طریق «دیوار»

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۹۳۵۲

کلاهبرداری افراد مسلح از طریق «دیوار»

رئیس پلیس فتا خراسان‌رضوی از شناسایی و دستگیری عوامل باند کلاهبرداری اینترنتی در مشهد خبر داد و گفت: متهمان با درج آگهی در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی «دیوار» در سراسر کشور طعمه‌های خود را پیدا کرده و به هدف شوم کلاهبردارانه خود در حالی دست می‌یافتند که در این مسیر برخی افراد را هم با سلاح گرم تهدید به سکوت می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی/

رئیس پلیس فتا خراسان‌رضوی از شناسایی و دستگیری عوامل باند کلاهبرداری اینترنتی در مشهد خبر داد و گفت: متهمان با درج آگهی در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی «دیوار» در سراسر کشور طعمه‌های خود را پیدا کرده و به هدف شوم کلاهبردارانه خود در حالی دست می‌یافتند که در این مسیر برخی افراد را هم با سلاح گرم تهدید به سکوت می‌کردند.

 سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتا خراسان‌رضوی در تشریح این خبر اظهار کرد: با ارجاع شکوائیه شهروند اصفهانی از سوی دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای به پلیس فتا مشهد، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان خراسان‌رضوی قرار گرفت.

وی ادامه داد: با اخذ اظهارات شاکی مشخص شد موضوع کلاهبرداری از شاکی مرتبط با آشنایی و خرید بیل‌مکانیکی توسط وی از سایت «دیوار» در مشهد بوده است. در ادامه شاکی برای رؤیت بیل مکانیکی آگهی شده پس از برقراری ارتباط با فرد آگهی‌دهنده به مشهد سفر کرده و پس از رؤیت یک دستگاه بیل‌مکانیکی در یکی از باغ‌های مشهد، طی سه فقره چک وجه معامله را که 3میلیارد و 50 میلیون ریالی بود به حساب‌های اعلام شده واریز می‌کند.

رئیس پلیس فتا استان تصریح کرد: فرد خریدار هنگام تحویل بیل‌مکانیکی متوجه می‌شود نه‌تنها این دستگاه به نام فروشنده نیست بلکه از سمت فرد آگهی‌دهنده مورد تهدید قرار می‌گیرد تا از شکایت خود منصرف شود.

سرهنگ جهانشیری ادامه داد: با توجه به ادله موجود در پرونده، پس از انجام اقدام‌های فنی و پلیسی، متهم توسط کارشناسان پلیس فتا استان خراسان‌رضوی مورد شناسایی قرار گرفت و با هماهنگی مقام‌قضایی در محل اختفایش که یک باغ ویلا در منطقه شاهنامه بود به همراه یک زن و سه مرد و ادله دیجیتالی جرم دستگیر و به مکان پلیس فتا استان منتقل شد.

وی ادامه داد : بررسی‌های پلیس فتا نشان می‌داد افراد دستگیر شده همچنین با جعل اسناد دولتی و مدارک هویتی افراد اقدام به دریافت دسته چک‌های متعدد از بانک‌های مختلف نیز کرده بودند. شیوه اقدام‌های آن‌ها این‌گونه بود که با درج آگهی در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی نظیر دیوار و شیپور در سراسر کشور، طعمه‌های خود را پیدا کرده و به هدف شوم کلاهبردارانه خود دست می‌یافتند. حتی آن‌ها در برخی موارد با تهدید اسلحه طعمه‌های خود را می‌ترساندند تا از شکایت و پیگیری‌های بعدی منصرف شوند.

این مقام‌انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا علاوه بر کشف 86 فقره سیم‌کارت،16 گوشی تلفن‌همراه، چهار تبلت و یک قبضه اسلحه گرم به همراه مهمات مربوط نیز از متهمان کشف و ضبط کردند.

سرهنگ جواد جهانشیری  به کاربران فضای‌سایبری توصیه کرد: فضای مجازی فرصت زیادی را برای ایجاد بازار پر رونق خرید و فروش ایجاد می‌کند و استفاده آگاهانه کاربران از آن است که خطر سوءاستفاده و کلاهبرداری را از بین خواهد برد؛بنابراین کاربران فضای سایبری به‌ویژه کاربران سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی نظیر دیوار و شیپور هرگز وسوسه خرید هیجانی و زیر قیمت بازار در این سایت‌ها نشده و تا پیش از احراز اصالت کالا و مالکیت عامل فروش یا خریدار، اقدام به واریز بیعانه و یا تحویل کالا نکنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کلاهبرداری سایت دیوار طعمه های خود پلیس فتا استان رئیس پلیس فتا خراسان رضوی بیل مکانیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان