Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - جوان 29 ساله سابقه داری که با طرح نقشه ای پیچیده، در سایت دیوار لانه کرده بود تا با بدل اندازی طلا از طعمه های خود کلاهبرداری کند با صدور دستورات ویژه قضایی و توسط ماموران کلانتری میرزاکوچک خان مشهد در حالی دستگیر شد که مال باخته با طرح نقشه ای دیگر بدل انداز کلاهبردار را در سایت دیوار شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده بدل اندازی طلا هنگامی در مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد گشوده شد که زن جوانی با تسلیم شکوائیه ای به دستگاه قضایی، خواستار دستگیری کلاهبرداری شد که با شگردی خاص طلای بدلی را به وی فروخته بود.

با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، رسیدگی به این پرونده با صدور دستوری از سوی قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به بازپرس شعبه 407 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد سپرده شد و بدین ترتیب تحقیقات ماموران کلانتری میرزاکوچک خان با دستورات ویژه بازپرس جعفری آغاز شد اما همان بررسی های اولیه پلیس حاکی از آن بود که بدل انداز طلا فردی حرفه ای و احتمالا سابقه دار است چرا که او با شگردی خاص و بدون گذاشتن هیچ گونه ردپایی در سایت دیوار یا اثری که منجر به شناسایی او شود، دست به عمل مجرمانه زده است. 

به همین دلیل قاضی پرونده پس از تجزیه و تحلیل های اطلاعاتی و کارشناسی دستوراتی را برای روشن شدن زوایای تاریک این پرونده کلاهبرداری صادر کرد تا نیروهای انتظامی با ردیابی های اطلاعاتی به شناسایی بدل انداز حرفه ای بپردازند. از سوی دیگر مال باخته دوباره به عنوان یک طعمه فعال شد و ضمن به کارگیری راهنمایی های قضایی نقشه به دام انداختن کلاهبردار را آغاز کرد.


مال باخته جوان که دیگر خود را در نقش «خانم مارپل» (کارآگاه فیلم های پلیسی خارجی) می دید بلافاصله گوشی هوشمند خود را روشن کرد و وارد سایت دیوار شد اما این بار همه حواسش را جمع کرده بود تا مانند بار اول در دام حیله گران اینترنتی قرار نگیرد.

او خط دیگر ایرانسل را فعال کرد و آگهی مشابهی با عنوان «خریدار انگشتر طلای مستعمل» در سایت دیوار گذاشت و منتظر کلاهبرداران ماند. این نقشه ماهرانه او که با راهنمایی های مقام قضایی همراه بود، خیلی زود نتیجه داد و ساعتی بعد مرد جوانی با او تماس گرفت.

اگرچه شماره تلفن تماس گیرنده متفاوت بود اما او بلافاصله صدای مرد کلاهبردار را شناخت و لهجه خود را تغییر داد و دوباره در خیابان طبرسی با او قرار گذاشت و موضوع را به ماموران انتظامی اطلاع داد ولی در اثنای تحقیقات پلیس، زن جوان که هم اکنون نقش خانم مارپل را ایفا می کرد دچار اشتباهی شد که ماجرای دستگیری بدل انداز را به تاخیر انداخت. 

زن جوان برای آن که کلاهبردار بدل انداز متوجه شماره تلفن جدید او نشود با شماره تلفن قبلی خود دوباره با وی تماس گرفت اما این بار یک زن جوان تلفن مرد کلاهبردار را پاسخ داد. مال باخته که سعی می کرد احساسات او را تحریک کند با گریه گفت: من همه پس اندازهای شوهرم را به خاطر همین طلای تقلبی شوهرت از دست داده ام مقداری از پولم را بردارید و بقیه را به من بدهید!!


مال باخته هنوز درحال صحبت بود که صدای بوق ممتد گوشی نشان داد مکالمه وی از سوی طرف مقابل قطع شده است و دیگر این شماره هم سوخت و کلاهبرداران که متوجه ماجرا شده بودند، خط جدید را هم خاموش کردند.

با وجود این بازپرس جعفری از نیروهای انتظامی خواست با همین سرنخ های موجود که دامنه تحقیقات آن به بولوار شهید مصطفی خمینی مشهد رسیده بود، به پیگیری موضوع بپردازند. طولی نکشید که ماموران کلانتری میرزاکوچک خان با فرماندهی سرهنگ حمیدرضا علایی، موفق شدند منزل اجاره ای بدل انداز معروف را شناسایی کنند.
ماموران انتظامی پس از دستگیری زوج جوان که در سایت دیوار لانه کرده بودند، با دستور قاضی شعبه 407 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به بازرسی مخفیگاه آنان پرداختند و تعداد زیادی جواهرات بدلی از انگشتر تا گردنبند را کشف کردند. مرد 29 ساله که دارای ۲ فقره سابقه کیفری است در همان بازجویی های اولیه و با دیدن شاکی پرونده لب به اعتراف گشود و به کلاهبرداری از طریق بدل اندازی طلا اقرار کرد.
وی روز گذشته وقتی مقابل بازپرس جعفری قرار گرفت در تشریح ماجرا گفت: از حدود یک سال قبل وارد سایت دیوار شدم تا این که به ذهنم رسید از این طریق کلاهبرداری کنم به همین دلیل هر بار تعدادی جواهرات بدلی را می خریدم و در خانه نگهداری می کردم تا این که شاکی پرونده، آگهی خرید انگشتر طلا را در سایت دیوار منتشر کرد. من هم با او قرار گذاشتم و برای آن که مشکوک نشود به همراه همسر باردارم در محل قرار حاضر شدم. آن روز انگشتر طلای اصلی را به طلافروشی نشان دادم وقتی تایید کرد در یک فرصت مناسب انگشتر طلا را با انگشتر بدل شبیه آن عوض کردم و به مال باخته دادم.
متهم به کلاهبرداری مدعی است برای تورهای عراقی به عنوان راهنما فعالیت می کرد چون اهل هویزه است و به زبان عربی تسلط کامل دارد و انگشتر طلا را نیز از یکی از گردشگران عراقی خریده است که پول نیاز داشت اما با توجه به این که احتمال می رود این متهم با شگرد مذکور جرایم دیگری نیز مرتکب شده باشد، تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد. قاضی سیدجواد حسینی (معاون دادستان مشهد) از شهروندان خواست چنانچه با این ترفند در دام کلاهبرداران بدل انداز افتاده اند، برای شناسایی متهم یا اعلام شکایت به کلانتری میرزاکوچک خان یا شعبه 407 مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد واقع در بولوار وحدت مراجعه کنند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۰۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت گفت: هم‌اکنون براساس برآوردها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسأله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در ۲ دهه آینده رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، سلیمان قاسمیان ظهر امروز در نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی در حوزه صنایع پایین‌دستی و بالادستی صنعت نفت و نیز فرصت‌های تکرارنشدنی بازار در این قاره، گفت: هم‌اکنون، براساس برآوردها، کشورهای این قاره بالاترین رشد اقتصادی را طی سال گذشته داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

وی با اشاره به اینکه ۷.۲درصد از ذخایر هیدروکربوری جهان در قاره آفریقا قرار دارد، افزود: طی دو سال اخیر بیشترین اکتشاف‌های مواد نفتی و گازی جهان به‌ترتیب در کشورها نامیبیا، غنا، آنگولا و آفریقای جنوبی انجام شده است.

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت بیان کرد: هم‌اکنون در حوزه تقاضای فرآورده‌های نفتی و گازی شاهد افزایش تقاضا در قاره آفریقا هستیم. این قاره اکنون ظرفیت پالایشی روزانه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه را دارد که نسبت به مصرف داخلی خود بسیار کمتر است، ازاین‌رو ما می‌توانیم بازارهای صادراتی فرآورده‌های نفتی خوبی در این قاره، به‌خصوص در شرق و جنوب آن داشته باشیم.

قاسمیان صادرات خدمات فنی و مهندسی، بازسازی پالایشگاه‌های موجود و صادرات فرآورده‌های نفتی و گاز مایع را از دیگر فرصت‌های ایجاد ارتباط بیشتر با صنعت نفت قاره آفریقا اعلام کرد.

افزایش ۲۶درصدی مصرف گاز جهان تا ۲۰۴۰

براساس این گزارش، رضا نوشادی - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ مصرف گاز در جهان ۲۲ تا ۲۶ درصد افزایش داشته و هم‌زمان شاهد افزایش تقاضای این حامل انرژی خواهیم بود، گفت: ایران به‌عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان همواره یکی از ظرفیت‌های بالقوه برای تأمین پایدار گاز در دهه‌های آینده خواهد ماند.

وی با یادآوری اینکه صنعت گاز ایران طی سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته است تولید خود را از حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۸۹ به بیش از ۸۷۵ میلیون مترمکعب در حال حاضر برساند، تصریح کرد: هم‌اکنون فرایند تولید گاز، از مرحله تولید تا توزیع، بدون حضور شرکت‌های خارجی و ازسوی متخصصان ایرانی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه این شرکت هم‌اکنون مدیریت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور را بر عهده دارد، افزود: در بخش ساخت ایستگاه‌های تقویت فشار و پالایشگاه‌های گازی به‌ترتیب ۹۲ و ۷۶ درصد به خودکفایی رسیده‌ایم. ما و ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی مرتبط با ما می‌توانیم در زمینه احداث و تعمیرات خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز، به کشورهای آفریقایی خدمات فنی و مهندسی ارائه کنیم.

نوشادی پروژه‌های بازیابی کربن، مینی ال‌ان‌جی، تولید هیدروژن از گاز، ساخت توربواکسپندر و حذف کربن را از پروژه‌های جدید در صنعت گاز دانست و گفت: هم‌اکنون ایران در بحث ساخت دو نوع توربوکمپرسور، بیش از ۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی

براساس این گزارش، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست تخصصی، گفت: ایران آمادگی دارد در زمینه تعمیرات اساسی، تأمین تجهیزات، نگهداری و تولید در حوزه پالایشگاهی با کشورهای آفریقایی همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران ۳۰ سال پیش در زمینه تعمیر و ساخت پالایشگاه‌های نفت و گاز ۱۰۰درصد به خارج وابسته بود، بیان کرد: در سایه مدیریت دولت‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده تحریمی پس از ۴۵ سال تحریم و هشت سال جنگ، هم‌اکنون ضمن خودکفایی کامل در تعمیرات، پالایشگاه‌های نفتی خارجی را نیز تعمیرات اساسی می‌کنیم.

مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کمپرسورهای فرایندی، کاتالیست‌های بنزین‌ساز، مبدل‌های حرارتی، کولرهای آبی صنعتی، خدمات مکانیک، پایپینگ، عایق، فیلتر، ترانسفورماتور و ابزار دقیق را ازجمله صدها محور صادراتی خدمات فنی و مهندسی به قاره آفریقا اعلام کرد.

ایران سومین تولیدکننده ال‌پی‌جی دنیا

براساس این گزارش، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه هم‌اکنون قاره آفریقا در زمینه تولید و مصرف ال‌پی‌جی برابر است، گفت: این قاره به‌شدت به انرژی و سوخت نیاز دارد و ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون چین، هند و ژاپن به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان ال‌پی‌جی در جهان به شمار می‌آیند و در قاره آفریقا مراکش، مصر، تونس و آفریقای جنوبی به‌ترتیب بزرگ‌ترین واردکنندگان این حامل انرژی هستند.

طبق اعلام وزارت نفت، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران قیمت بالا و نبود اسکله‌های استاندارد را دو دلیل عمده مصرف پایین ال‌پی‌جی در قاره آفریقا دانست و گفت: تولید این ماده در ایران طی چند سال اخیر صعودی بوده و از ۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

صادرات ۳۵۰ میلیون دلاری کود اوره به آفریقا

براساس این گزارش، بیژن چگنی، سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست تخصصی، با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، افزود: هم‌اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران ۹۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی جدید و در حال اجرا دارد، تصریح کرد: از این مقدار تاکنون ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده و مذاکرات برای ۸۲ میلیارد دلار دیگر، از طریق فاینانس در حال انجام است.

سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران صادرات کاتالیست را یکی از فرصت‌های ارتباط صنعت پتروشیمی ایران و قاره آفریقا اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ایران در زمینه کاتالیست به خودکفایی ۹۵درصدی رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • ماشین مغزشویی صهیونیست‌ها به دیوار خورد!
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • (عکس) واکنش معنادار دروازه‌بان آلومینیوم به شکست پرسپولیس
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • ماجرای دریافت انگشتر رهبر انقلاب توسط یک کارگر
  • خلق اثر هنری شگفت انگیز دیوار چین (فیلم)
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید